Persoonlijke reis naar je rijbewijs

je am rijbewijs halen

(am) brommer

Bij ons kun je terecht voor het halen van je AM rijbewijs. Ook voor het halen van je theorie-examen ben je bij ons van Rijschool Tinus aan het juiste adres. Onze leerlingen komen uit Terneuzen, Hulst, Axel, Breskens, Oostburg, Sas van Gent, Sluis, Zaamslag etc. Maar ook aan ‘de overkant’ zijn we vaak te vinden en halen we leerlingen op in Goes, Middelburg, Borsele en Vlissingen.

online theorie module

Je ontkomt er niet aan… voordat je praktijkexamen kunt doen moet je eerst je theorie halen! Hier hebben we een zeer uitgebreide e-learningmodule voor waarbij je 4 maanden onbeperkt kunt inloggen! Deze module kost €50,-. Vraag hem nu direct eenvoudig aan !

ONZE INSTRUCTEURS ZIJN …

Allereerst heel aardig. Maar ook up to date, zeer ervaren en betrokken bij jou als leerling!

 

Onze leerlingen komen uit Terneuzen, Hulst, Axel, Breskens, Oostburg, Sas van Gent, Sluis, Zaamslag etc. Maar ook aan ‘de overkant’ zijn we vaak te vinden en halen we leerlingen op in Goes, Middelburg, Borsele en Vlissingen.

WAT KOST HET

  • Losse les (60 minuten): 65,-
  • Los examen: 225,-
  • Dagopleiding incl. examen: 395,-
  • DUO-dagopleiding: 375,- pp*
  • TRIO-dagopleiding: 345,- pp*
  • Tweedaagse opleiding: 525,-

Tarieven zijn incl. BTW!

Klik op het vlak voor de brochure!

kies een pakket en pak je voordeel

Normaal betaal je bij ons €395,- voor de dagopleiding. Maar dat kan stukken goedkoper als je gebruikt maakt van een van onze voordeel-pakketten en je je samen aanmeldt met één of meerdere vrienden. In ons Trio-pakket kost een dagopleiding dan bijvoorbeeld slechts €345!

Intake

Tijdens deze intake van 90 minuten proberen wij samen met jou door te nemen hoe jij het beste leert, zodat wij het leeraanbod zo leuk en efficiënt mogelijk kunnen aanbieden