Persoonlijke reis naar je rijbewijs

Je vrachtwagen rijbewijs halen

Haal in 1 dag je rijbewijs C voor jouw vrachtwagen

Wil jij met een vrachtauto rijden of gewoon ervaring opdoen met het rijden met een vrachtwagen?

Is je totale toegestane maximummassa van jouw bestelbus, camper of vrachtwagen (volgens kentekenbewijs) meer dan 3.500kg (en volstaat het C1 rijbewijs je niet) dan heb je je vrachtwagenrijbewijs nodig. 

Unieke lesmethode

Al sinds 2018 zijn wij succesvol door héél Nederland met het geven van de Individuele rijopleiding voor het rijbewijs C.

Onze unieke lesmethode zorgt ervoor dat we jou in slechts 1 dag veilig en verantwoord kunnen leren met een vrachtwagen of grote camper te leren rijden.

Voor de opleiding C rijden we in een comfortabele DAF.

ONZE INSTRUCTEURS ZIJN …

Allereerst heel aardig. Maar ook up to date, zeer ervaren en betrokken bij jou als leerling!

Onze leerlingen komen uit Terneuzen, Hulst, Axel, Breskens, Oostburg, Sas van Gent, Sluis, Zaamslag etc. Maar ook aan ‘de overkant’ zijn we vaak te vinden en halen we leerlingen op in Goes, Middelburg, Borsele en Vlissingen.

wat kost het

 • Losse les (120 minuten): 225,-
 • Los examen: 450,-
 • 2-daagse opleiding (12 uur + examen): 1699,-
 • 3-daagse opleiding (18 uur + examen): 2199,-
 • 4-daagse opleiding (24 uur + examen): 2599,-
 • 4-daagse DUO-opleiding: (30 uur + examen) 1699,- pp
 • 5-daagse DUO-opleiding: (30 uur + examen) 1999,- pp

Klik op het vak voor de brochure!

Zo haal je snel en eenvoudig je vrachtwagen (C) rijbewijs

Je begint de dag met de theorie over het rijden met een vrachtwagen. Na de koffie stappen we in de auto om de theorie in de praktijk te brengen. In totaal les je maar liefst 6 uur.

In die 6 uur behandelen we de volgende bijzondere verrichtingen:

 • recht achteruit rijden met de vrachtwagen;
 • keren met de vrachtwagen door middel van een halve draai;
 • keren met de vrachtwagen door middel van een bocht achteruit;
 • helling proef met de vrachtwagen;
 • de vrachtwagen door middel van een bocht recht voor een garagedeur of laaddock te zetten;
 • tijdens het rijden op de weg omgaan met de lengte, de uitzwaai en de inloop van het voertuig.

Na de voorbereiding volgt aansluitend het praktijkexamen C bij het CBR, zodat jij daarna veilig en legaal de weg op kunt!

Wil je liever samen met iemand anders de opleiding doen en heb je heel veel ervaring? Kies dan voor een DUO-opleiding! Er is bewezen dat je uitstekend kunt leren door samen te werken en naar anderen te kijken. De DUO-opleiding bevat 8 lesuren (4 per persoon).

 Ben je nog niet zeker welke rijopleiding voor het rijbewijs C geschikt is voor jou? Neem dan even contact met ons op of vul het formulier in.

Belangrijk: Voor het C-rijbewijs dien je een medische goedkeuring van het CBR te hebben. Voordat een examen kan worden ingepland dient dus een gezondheidsverklaring te worden ingevuld op www.cbr.nl! Een datum prikken kan natuurlijk wel al eerder! De wachttijd bij het CBR kan oplopen tot 4 maanden.

Tevens dien je voor dit rijbewijs een aantal theorie-examens af te leggen, dit varieert van wat je later met het rijbewijs wilt gaan doen. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden!

Intake

Tijdens deze intake van 90 minuten proberen wij samen met jou door te nemen hoe jij het beste leert, zodat wij het leeraanbod zo leuk en efficiënt mogelijk kunnen aanbieden.