Persoonlijke reis naar je rijbewijs

Je camper rijbewijs halen

Haal in 1 dag je c1 rijbewijs voor jouw camper!

Wil jij met een zwaardere camper rijden of gewoon ervaring opdoen met het rijden met een camper?

Is je totale toegestane maximummassa van jouw bestelbus of camper (volgens kentekenbewijs) meer dan 3.500kg, dan heb je je vrachtwagenrijbewijs nodig.

Speciaal voor de camperbezitter is er een C1-rijbewijs in het leven geroepen, zodat je niet met een enorme vrachtwagen op pad moet! Met dit rijbewijs kun je voertuigen besturen met een maximum toegestane massa tot 7.500 kg.

Unieke lesmethode

Al sinds 2018 zijn wij succesvol door héél Nederland met het geven van de Individuele rijopleiding voor het rijbewijs C1.

Onze unieke lesmethode zorgt ervoor dat we jou in slechts 1 dag veilig en verantwoord kunnen leren met een kleinere vrachtwagen of grotere camper te leren rijden.

Voor de opleiding C1 rijden we in een comfortabele Iveco.

ONZE INSTRUCTEURS ZIJN …

Allereerst heel aardig. Maar ook up to date, zeer ervaren en betrokken bij jou als leerling!

 

Onze leerlingen komen uit Terneuzen, Hulst, Axel, Breskens, Oostburg, Sas van Gent, Sluis, Zaamslag etc. Maar ook aan ‘de overkant’ zijn we vaak te vinden en halen we leerlingen op in Goes, Middelburg, Borsele en Vlissingen.

wat kost het

 • Losse les (120 minuten): 199,-
 • Los examen: 435,-
 • Dagopleiding incl. examen: 999,-
 • 2-daagse opleiding (12 uur + examen): 1499,-
 • 3-daagse opleiding (18 uur + examen): 1949,-
 • DUO 2-daagseopleiding: 999,- pp

Tarieven zijn incl. BTW!

Klik op het vlak voor de brochure!

Zo haal je snel en eenvoudig je camper rijbewijs

Je begint de dag met de theorie over het rijden met een camper. Na de koffie stappen we in de auto om de theorie in de praktijk te brengen. In totaal les je maar liefst 6 uur.

In die 6 uur behandelen we de volgende bijzondere verrichtingen:

 • recht achteruit rijden met de camper;
 • keren met de camper door middel van een halve draai;
 • keren met de camper door middel van een bocht achteruit;
 • hellingproef met de camper;
 • de camper door middel van een bocht recht voor een garagedeur of laaddock te zetten;
 • tijdens het rijden op de weg omgaan met de lengte, de uitzwaai en de inloop van het voertuig.

Na de voorbereiding volgt aansluitend het praktijkexamen C1 bij het CBR, zodat jij daarna veilig en legaal de weg op kunt met jouw tweede huis op wielen!

Wil je liever samen met iemand anders de opleiding doen en heb je al wat ervaring? Kies dan voor een DUO-opleiding! Er is bewezen dat je uitstekend kunt leren door samen te werken en naar anderen te kijken. De DUO-opleiding bevat 8 lesuren (4 per persoon).

 Ben je nog niet zeker welke rijopleiding voor het rijbewijs C1 geschikt is voor jou? Neem dan even contact met ons op of vul het formulier in.

Belangrijk: Voor het C1-rijbewijs dien je een medische goedkeuring van het CBR te hebben. Voordat een examen kan worden ingepland dient dus een gezondheidsverklaring te worden ingevuld op www.cbr.nl! Een datum prikken kan natuurlijk wel al eerder! De wachttijd bij het CBR kan oplopen tot 4 maanden.

Tevens dien je voor dit rijbewijs een aantal theorie-examens af te leggen, dit varieert van wat je later met het rijbewijs wilt gaan doen. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden!

Intake

Tijdens deze intake van 90 minuten proberen wij samen met jou door te nemen hoe jij het beste leert, zodat wij het leeraanbod zo leuk en efficiënt mogelijk kunnen aanbieden