Theorie

Theorie


Paketten

Theorie A 

Theorie B

Theorie C

Theorie D

Theorie E

Theorie A + C

Theorie A + E


Theorie-examen

Theorie-examen individueel


4 theorielessen + examen (ACTIE)


NIEUW!! Theorie-opleiding in 1 dag

Prijs

€ 45,-

€ 55,-

€ 23,-

€ 30,-

€ 50,-

€ 65,-

€ 85,-


€ 37,50

€100,-


€ 90,-


€ 130,-

Theorie A (theorieboek + 10 uur online oefenen)


Het theorieboek is zeer uitgebreid. Alle stof komt aan bod. Elk hoofdstuk correspondeert met de examencategorieën, zodat je eventuele fouten makkelijk kunt terugvinden.


Theorie B (theorieboek + 20 uur online oefenen)

Zelfde als theorie A, maar dan met 20 uur online oefenen.


Theorie C (oefenboek)

Met dit oefenboek kun je 10 oefenexamens (650 vragen) maken en vervolgens zelf nakijken met de uitgebreide antwoorden.


Theorie D (online oefenen)

Met deze online module kun je 4 maanden onbeperkt inloggen. Totaal 52 oefenexamens (meer dan 3.000 vragen) alsook 24 voorrangssituaties.


Theorie E (volledige onlinemodule)

In de volledige onlinemodule kun je 4 maanden onbeperkt oefenen zoals in theorie D, maar kun je ook je theorie leren aan de hand van foto's en video's. Eigenlijk kun je deze module gerust een theoriecursus noemen, maar dan online. Op elk moment en elke plek te bekijken.


Theorie-examen

Het theorie-examen kan tegen bovenstaande tarieven aangevraagd worden door de rijschool, maar dit kun je ook zelf. Kijk hiervoor op www.cbr.nl.


Individuele theorie-examens kun je niet zelf rerserven. Dit dient via de rijschool te gebeuren.


Theorielessen + examen

Om je zo optimaal mogelijk voor te bereiden op je theorie-examen biedt Rijschool Tinus nu ook theorielessen aan met aansluitend een theorie-examen, zodat je samen met één van onze instructeurs kunt oefenen voor je examen. De theorielessen worden gegeven op SSG De Rede en op het Zeldenruist Steelant-College. Kijk achter de data voor de locatie! Uiteraard is de cursus voor iedereen toegankelijk, dus niet alleen voor leerlingen van de Rede en het ZSC.  Mocht je het examen onverhoopt niet in 1x halen mag je de cursus kosteloos overnieuw doen (je betaalt dan alleen het examen):


Totaan de zomervakantie van 2018 is de theorie door leerlingen van Rijschool Tinus gratis te volgen op maandagavond 19.00-20.30 op het ZSC, lokaal B1.5. Na de zomer zullen nieuwe cursussen volgen!


* examen kan indien gewenst ook vroeger of later gepland worden.


Aanmelden kan tot één dag voor aanvang van de eerste cursusdag door een mail te sturen naar rijschooltinus@zeelandnet.nl De aanmelding is pas compleet als het bedrag is overgemaakt op rekening: NL84INGB0757628648 t.n.v. M. Dobbelaar te Terneuzen. Theorie in één dag! (via turbotheorie.nl)

'Iedereen kan slagen door onze unieke lesmethode voor de auto theorie examen. De theoriecursus begint ’s ochtends en duurt tot in de middag en aansluitend gaan we gezamenlijk naar het CBR voor de auto theorie examen.


Tijdens de theoriecursus wordt alles behandeld dat van belang is voor het examen, waarbij we veel herhalen, de instinkertjes behandelen en alles wordt in Jip en Janneke taal uitgelegd. Door het gebruik van ezelsbruggetjes en tips wordt het onthouden en herkennen erg gemakkelijk.


Na de theoriecursus begrijp je de regels in het verkeer. Je weet wat wel en wat niet mag en je kunt deze regels in eigen woorden uitleggen. Hierdoor heb je niet alleen een geslaagde voorbereiding op het examen, maar weet je de regels ook nog tijdens het rijden.


Onze methode is geschikt voor iedereen. Of je nou faalangst, dyslexie en/of ADHD hebt, geen zorgen, onze theorieles is geschikt voor iedereen.' aldus Turbo Theorie


Deze service wordt financiëel volledig afgehandeld via Turbo Theorie. Je kunt je hiervoor aanmelden via www.turbotheorie.nl. Vul bij de rijschool 'Rijschool Tinus' in en mail/app een kopietje naar ons.

Rijschool Terneuzen

 © Rijschool Tinus Terneuzen 2013. Alle rechten voorbehouden / KvK nr: 53249186 / BTW nr: 030569461B01