Rijschool Tinus

NU OOK THEORIELESSEN BIJ RIJSCHOOL TINUS! KIJK SNEL BIJ ONS ACTUEEL AANBOD!

Welkom op de website van Rijschool Tinus

Op 15 maart 2018 is de

600e kandidaat

bij Rijschool Tinus geslaagd!Wat mag je van Rijschool Tinus verwachten?


Als je je inschrijft bij Rijschool Tinus, mag je van mij verwachten dat ik mijn uiterste best doe om je zo snel mogelijk naar een positief examenresultaat te leiden. Dit doen we natuurlijk wel in alle rust, zodat je goed voorbereid op weg kunt. Je kunt lessen nemen op de tijd die jou het beste uitkomt: overdag of ’s avonds, aan jou de keuze. Ik zie het als een uitdaging om de rijschool, en dus alle mensen die bij mij op les komen, in goede banen te leiden.

We gaan dus samen op weg naar jouw examen.Even voorstellen


 

Mijn naam is Martijn Dobbelaar. (Alias Tinus) Ik heb een passie voor autorijden. In 2010 heb ik besloten van mijn hobby mijn werk te maken en heb de opleiding tot rijinstructeur succesvol agerond.


Naast mijn autorijschool heb ik een opleiding aan Nyenrode gevolgd en hier mijn Bachelor of Science in Accountancy behaald. Dat betekent dat ik me buiten het lesgeven ook graag bezig houd met belastingaangiftes en jaarrekeningen. Maar, het grootste deel van de tijd besteed ik met veel plezier aan autorijles geven.

Geslaagd!


Jessica van de Graaf (07-06-2018)

Mohammad Alali (02-06-2018)

Renzo van Dierendonck (02-06-2018)

Sten de Meijer (BE) (31-05-2018)

Christel van de Wege (31-05-2018)

Koen Verdurmen (BE) (28-05-2018)

> meer geslaagden

Facebook

Aanbod & Tarieven


 

  • Autorijles (standaard of automaat)
  • Tussentijdse Toets (TTT)
  • Eigen verklaring
  • Theorie
  • Aanhangwagen


Paketten

Rijschool Tinus biedt verschillende pakketten aan. Deze pakketten bestaan uit 25, 30 of 35 lessen, een tussentijdse toets, het eerste examen en de eigen verklaring. Als je kiest voor een pakket wordt na de eerste rijles een schatting gemaakt van het aantal benodigde lessen. Fixeer je niet te veel op dit aantal. Het leertempo is van diverse factoren afhankelijk en kan van moment tot moment verschillen. Heb je je examen gehaald en heb je nog lessen over dan betaalt de rijschool deze lessen gewoon terug.


Tarieven

Bekijk het volledige aanbod en de tarieven op de pagina: > Aanbod & Tarieven

Acties


Theorie in 1 dag! € 130,-

Deze service wordt financiëel volledig afgehandeld via Turbo Theorie. Je kunt je hiervoor aanmelden via www.turbotheorie.nl. Vul bij de rijschool 'Rijschool Tinus' in en mail/app een kopietje naar ons. Voor meer info klik hier: Meer informatie over de huidige Acties


BE: dagopleiding  = € 450!

Rijschool Tinus gaat niet alleen voor laagste prijs, maar gaat er voor de leerling kwalitatief zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen zonder hierbij onnodig veel te moeten lessen.  Klik hier voor meer informatie!


Winnen met Facebookacties

Rijschool Tinus geeft regelmatig leuke prijzen weg. Deze prijzen, variërend  van gratis rijlessen tot fixe kortingen, zijn te winnen via de actieberichten op de facebookpagina van Rijschool Tinus. Wat moet je doen? Like de Facebookpagina van Rijschool Tinus, like & deel het huidige actiebericht   en maak zo kans op de prijs. Je kunt zelf gebruik maken van de prijs, maar je mag de prijs ook cadeau geven. Loopt er op dit moment geen actie? Hou de Facebookpagina dan goed in de gaten voor de volgende actie. Acties zijn niet cummuleerbaar of geldig in combinatie met andere aanbiedingen.
© Rijschool Tinus Terneuzen 2013. Alle rechten voorbehouden / KvK nr: 53249186 / BTW nr: 030569461B01