Aanhangwagen

MEESTE EXAMENS EN HOOGSTE SLAGINGSPERCEN-TAGE IN TERNEUZEN!!*


*bron: www.rijschoolgegevens.nl (periode 01-10-2016 t/m 30-09-2017)
Aanbod & Tarieven (BE)

 © Rijschool Tinus Terneuzen 2013. Alle rechten voorbehouden / KvK nr: 53249186 / BTW nr: 030569461B01

Aanbod

1 rijles (60 min.)                       

Examen                     Paketten

6 lessen + examen   

8 lessen + examen
Prijs

€   50,-

€ 220,-Prijs

€  495,-

€  575,-

Winnen met Facebookacties

Rijschool Tinus geeft regelmatig leuke prijzen weg. Deze prijzen variëren  van gratis rijlessen tot fixe kortingen en zijn te winnen via de actieberichten op de facebookpagina van Rijschool Tinus. Like de Facebookpagina van Rijschool Tinus, like & deel het huidige actiebericht   en maak zo kans op de prijs. Je kunt zelf gebruik maken van de prijs, maar je mag de prijs ook cadeau geven. Loopt er op dit moment geen actie? Hou de Facebookpagina dan goed in de gaten voor de volgende actie.

Rijles


Tijdens de rijles word je zo goed mogelijk voorbereid op je examen. Je leert rijden met een groter en zwaarder voertuig en hoe je er mee om dient te gaan naar andere weggebruikers toe. Tevens leer je ook achteruit rijden, zowel in rechte lijn als in een bocht. De lessen worden gegeven in een Opel Zafira, 6-traps automaat. Ideaal voor het uitvoeren van je bijzondere verrichtingen. Het doen van examen in een automaat heeft geen consequenties voor het rijbewijs.

Examen

Tijdens het examen kun je echt laten zien wat je waard bent! Helemaal foutloos hoeft niet, het gaat om het totaalbeeld. Belangrijk is hoe je reageert op het overige verkeer en of je verschillende verkeerssituaties onder controle hebt. De examinator bekijkt of je voldoende in huis hebt om veilig en zelfstandig aan het verkeer deel te nemen.


Eigen verklaring

Een eigen verklaring is een door het CBR opgestelde lijst met vragen die betrekking

hebben op je gezondheid. Leerling en instructeur nemen deze lijst samen door. De rijschool zorgt voor verdere afhandeling. De eigen verklaring is verplicht alvorens examen te mogen afleggen.


Pakketten

Rijschool Tinus biedt verschillende pakketten aan. Deze pakketten bestaan uit 6 of 8 lessen,  het eerste examen en de eigen verklaring.


Theorie

Een extra theorie-examen hoef je voor de BE-combinatie niet af te leggen


Wanneer heb ik een BE-rijbewijs nodig?

Sinds 19 januari van vorig jaar zijn de regels omtrent het al dan niet nodig hebben van een BE-rijbewijs versoepeld. Is het maximum gewicht van de aanhangwagen volgens kentekenbwijs + het maximale gewicht van het trekkende voertuig volgens kentekenbewijs meer dan 3.500 kg, dan is een BE-rijbewijs benodigd. Het trekkende voertuig moet uiteraard wel de aanhangwagen mogen trekken.