Links

Handige Links

 

Op deze pagina staan een aantal handige links en filmpjes.

 

Verkeersveilighied Groep Nederland

 

De Verkeersveiligheid Groep Nederland is een kennis- en opleidingsinstituut dat met behulp van training, consulting en online trainingsapplicaties een bijdrage levert aan een verhoging van de verkeersveiligheid.

> website VGN

Examencentrum

 

Informatie over het halen van je rijbewijs voor de bromfiets, motor en auto. Op deze website kun je informatie vinden over het afleggen van het theorie examen, de werking daarvan en kun je theorie examens online oefenen voor het bromfiets, motor en auto theorie examen. Als je bent gezakt kun je met behulp van het uitslagformulier op deze website zelfs je eigen theorie examen samenstellen.

> website Examencentrum

 

 

 

Rijschool-nieuws

 

Op de website van VerkeersPro vind je het laatste 'rijschool-nieuws'.

 

> website VerkeersPro

Rijschool Terneuzen

2toDrive

 

Autorijden vanaf 17 jaar, hoe vet is dat?! Vanaf nu kan dat, want door 2toDrive kun je eerder beginnen met rijlessen, namelijk vanaf 16,5 jaar. Vanaf het moment dat jij 17 bent, mag je praktijkexamen doen. Als je slaagt mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een coach. Deze coach(es) kun je zelf kiezen, wel zo leuk. Je hoeft dus niet meer tot je 18e te wachten voordat je eindelijk met rijlessen mag beginnen!

> website 2toDrive

Lesauto

 

Rijschool Tinus lest voornamelijk met de Renault Clio. Het is natuurlijk leuk om te weten wat jouw lesauto allemaal in zich heeft. Hierboven zie je een filmpje van de eerste roadtest door 'Autoweek' in de vierde generatie van de Renault Clio. Meer infromatie over de Renault Clio is te vinden op de website van Renault.

 

> Renault Clio

 

 

 

 

Rijschoolregister

 

De gegens van Rijschool Tinus zijn opgenomen en gecontroleerd door Rijschoolregister.

 

> website Rijschoolregister

CBR

 

Algemeen

Algemene informatie over het halen van je rijbewijs. "Veilig de weg op. Dat moet je kunnen als je je rijbewijs hebt. Het gaat niet alleen om je eigen veiligheid, maar ook om die van anderen. Je krijgt daarom niet zomaar een rijbewijs. Je moet eerst een theorie- én praktijkexamen doen bij het CBR." > website CBR

 

Aanvraag theorie examen

Om een theorie-examen te reserveren heb je een DigiD nodig. Makkelijk en gratis aan te vragen, maar het kan vijf dagen duren. Houd daar rekening mee.

> aanvraag theorie examen

 

 

 

 

 

 

 

 

Wegrijden.nl

 

Op deze website kun je (gratis) oefenen voor het CBR theorie examen.

 

> website wegrijden.nl

© Rijschool Tinus Terneuzen 2013. Alle rechten voorbehouden / KvK nr: 53249186 / BTW nr: 030569461B01