Links

Handige Links


Op deze pagina staan een aantal handige links en filmpjes.


Verkeersveilighied Groep Nederland


 

De Verkeersveiligheid Groep Nederland is een kennis- en opleidingsinstituut dat met behulp van training, consulting en online trainingsapplicaties een bijdrage levert aan een verhoging van de verkeersveiligheid.

> website VGN

Examencentrum


 

Informatie over het halen van je rijbewijs voor de bromfiets, motor en auto. Op deze website kun je informatie vinden over het afleggen van het theorie examen, de werking daarvan en kun je theorie examens online oefenen voor het bromfiets, motor en auto theorie examen. Als je bent gezakt kun je met behulp van het uitslagformulier op deze website zelfs je eigen theorie examen samenstellen.

> website Examencentrum
Rijschool-nieuws


Op de website van VerkeersPro vind je het laatste 'rijschool-nieuws'.


> website VerkeersPro

Rijschool Terneuzen

2toDrive


Autorijden vanaf 17 jaar, hoe vet is dat?! Vanaf nu kan dat, want door 2toDrive kun je eerder beginnen met rijlessen, namelijk vanaf 16,5 jaar. Vanaf het moment dat jij 17 bent, mag je praktijkexamen doen. Als je slaagt mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een coach. Deze coach(es) kun je zelf kiezen, wel zo leuk. Je hoeft dus niet meer tot je 18e te wachten voordat je eindelijk met rijlessen mag beginnen!

> website 2toDrive

Lesauto 


Rijschool Tinus lest voornamelijk met  de Renault Clio. Het is natuurlijk leuk om te weten wat jouw lesauto allemaal in zich heeft. Hierboven zie je een filmpje van de eerste roadtest door  'Autoweek' in de vierde generatie van de Renault Clio.  Meer infromatie over de Renault Clio  is te vinden op de website van Renault.


> Renault Clio 

Rijschoolregister


De gegens van Rijschool Tinus zijn       opgenomen en gecontroleerd door Rijschoolregister.


> website Rijschoolregister

CBR


Algemeen

Algemene informatie over het halen van je rijbewijs. "Veilig de weg op. Dat moet je kunnen als je je rijbewijs hebt. Het gaat niet alleen om je eigen veiligheid, maar ook om die van anderen. Je krijgt daarom niet zomaar een rijbewijs. Je moet eerst een theorie- én praktijkexamen doen bij het CBR." > website CBR 


Aanvraag theorie examen

Om een theorie-examen te reserveren heb je een DigiD nodig. Makkelijk en gratis aan te vragen, maar het kan vijf dagen duren. Houd daar rekening mee.

> aanvraag theorie examen

Wegrijden.nl


Op deze  website kun je (gratis) oefenen voor het CBR theorie examen.


> website wegrijden.nl

© Rijschool Tinus Terneuzen 2013. Alle rechten voorbehouden / KvK nr: 53249186 / BTW nr: 030569461B01