Auto

Aanbod & Tarieven

    Tarieven geldig vanaf 01-02-2017

Aanbod

1 rijles (60 min.)                   

10-lessenkaart             

Tussentijdse toets (TTT)         

Examen                     Paketten

20 lessen + examen   

25 lessen + examen

30 lessen + examen 

25 lessen + TTT + examen

30 lessen + TTT + examen

35 lessen + TTT + examen + gratis theorieboek


Theorie

voor alle info over theorie, klik hier              Prijs

€   45,-

€ 435,-

€ 175,-

€ 200,-Prijs

€1.045,-

€1.255,-

€1.465,-

€1.405,-

€1.625,-

€1.850,-
Tussentijdse Toets (TTT)


Een TTT is een toets gedurende de opleiding waarbij de rijvaardigheid wordt getest, die wordt afgenomen door een examinator van het CBR. Met deze toets kun je je rijbewijs nog niet halen. Wel kun je worden vrijgesteld van de bijzondere manoeuvres als je deze tijdens je TTT met een voldoende hebt afgerond. Deze hoef je dan op je 1e examen niet meer te doen. Het tijdstip waarop een TTT kan worden aangevraagd verschilt per leerling en wordt dan ook in onderling overleg bepaald. Een TTT is niet verplicht, maar veel leerlingen ervaren het positief omdat zij al kunnen wennen aan een examensituatie en hierdoor minder nerveus zijn voor het rijexamen. Tevens kan een vrijstelling worden behaald voor de bijzondere manoeuvres.


Examen

Tijdens het examen kun je echt laten zien wat je waard bent! Helemaal foutloos hoeft niet, het gaat om het totaalbeeld. Belangrijk is hoe je reageert op het overige verkeer en of je verschillende verkeerssituaties onder controle hebt. De examinator bekijkt of je voldoende in huis hebt om veilig en zelfstandig aan het verkeer deel te nemen.


Eigen verklaring

Een eigen verklaring is een door het CBR opgestelde lijst met vragen die betrekking

hebben op je gezondheid. Leerling en instructeur nemen deze lijst samen door. De rijschool zorgt voor verdere afhandeling. De eigen verklaring is verplicht alvorens examen te mogen afleggen.


Pakketten

Rijschool Tinus biedt verschillende pakketten aan. Deze pakketten bestaan uit 25, 30 of 35 lessen, een tussentijdse toets, het eerste examen en de eigen verklaring. Als je kiest voor een pakket wordt na de eerste rijles een schatting gemaakt van het aantal benodigde lessen. Fixeer je niet te veel op dit aantal. Het leertempo is van diverse factoren afhankelijk en kan van moment tot moment verschillen. Heb je je examen gehaald en heb je nog lessen over dan betaalt de rijschool deze lessen gewoon terug.Rijschool TerneuzenWinnen met Facebookacties

Rijschool Tinus geeft regelmatig leuke prijzen weg. Deze prijzen variëren  van gratis rijlessen tot fixe kortingen en zijn te winnen via de actieberichten op de facebookpagina van Rijschool Tinus. Like de Facebookpagina van Rijschool Tinus, like & deel het huidige actiebericht   en maak zo kans op de prijs. Je kunt zelf gebruik maken van de prijs, maar je mag de prijs ook cadeau geven. Loopt er op dit moment geen actie? Hou de Facebookpagina dan goed in de gaten voor de volgende actie.


Tegoedbon

Iedereen die bij Rijschool Tinus rijles heeft gevolgd, krijgt bij het behalen van zijn/haar rijexamen een tegoedbon. Deze bon geeft je recht op een extra rijles, waarvan jij zelf het onderwerp bepaalt.


Blijk je in de praktijk tóch nog iets niet helemaal onder de knie te hebben? Of heb je iets wat je hebt geleerd een tijdje niet gebruikt, en ben je het vergeten? Neem dan contact op en lever je bon in, dan gaan we samen met jouw ‘oefenthema’ aan de slag. De bon is geldig tot een half jaar na de dag van je examen.

 © Rijschool Tinus Terneuzen 2013. Alle rechten voorbehouden / KvK nr: 53249186 / BTW nr: 030569461B01